CORRESPONDÈNCIA DEL DR. FRANCESC D'ASSÍS VIDAL I BARRAQUER, CARDENALARQUEBISBE DE TARRAGONA, AMB SECRETARIA D'ESTAT DE LA SANTA
ebook

CORRESPONDÈNCIA DEL DR. FRANCESC D'ASSÍS VIDAL I BARRAQUER, CARDENALARQUEBISBE DE TARRAGONA, AMB SECRETARIA D'ESTAT DE LA SANTA (ebook)

Editorial:
TIRANT LO BLANCH
ISBN:
9788416349289
Formato:
Epublication content package
DRM
Si

Al cap de setanta anys de la mort del cardenal Vidal i Barraquer hem de poder apropar-nos al nostre passat, personal i col·lectiu, d´una manera serena, lúcida i racional. La celebració d´aquesta efeméride, i les consideracions que s´exposen entorn a les circumstancies de la seva mort, ens han portat a publicar aquest recull documental. Per altra banda, s´escau plenament a la tasca, ja fa temps iniciada per I´Arxiu Historie Arxidiocesa de Tarragona (AHAT), de publicar i difondre els seus fons documentals. La nostra aportació, confegida a partir deIs documents originals que es serven a I´AHAT, ens acosta, dones, a les intenses i interessants relacions de Vidal i Barraquer amb el cardenal Eugenio Pacelli, secretari d´estat de la Santa Seu.