E EMBEL GJAKUN E TYRE DHE NGJITËS
ebook

E EMBEL GJAKUN E TYRE DHE NGJITËS (ebook)

Editorial:
AESOP
ISBN:
9788826400419
Formato:
Epublication content package
DRM
Si

Një makinë e zjarrtë mbijeton një holokausti bërthamor dhe vazhdon të jetë i fortë shtatë dhe gjysmë milion vjet më vonë. Gjërat kanë ndryshuar pak.

Ai gjithashtu shërben si një mësim i objektit për një mësues dhe nxënësin e tij nga një dimension tjetër, i cili, së pari, diskuton nëse është gjallë, atëherë si mund të ketë arritur një makinë në një planet pothuajse të vdekur ...

Otros libros del autor

 • SOET HULLE BLOED EN TAAI
  ebook
  Titulo del libro
  SOET HULLE BLOED EN TAAI (ebook)
  ALBERT TEICHNER
  'N Tafy masjien oorleef 'n kern holocaust en gaan steeds sterk sewe en 'n half miljoen jaar later. Dinge...

  1,99 €

 • ??? ????? ?????: SWEET THEIR BLOOD AND STICKY, AMHARIC EDITION
  ebook
  Titulo del libro
  ??? ????? ?????: SWEET THEIR BLOOD AND STICKY, AMHARIC EDITION (ebook)
  ALBERT TEICHNER
  ??? ??? ????? ???? ????? ??? ??? ??? ??? ????? ?? ??? ??? ???? ??. ???? ??? ??????. ?? ??? ????? ?? ????? ???? ????...

  1,99 €

 • ??? ???? ? ???
  ebook
  Titulo del libro
  ??? ???? ? ??? (ebook)
  ALBERT TEICHNER
  ?? ???? ??? ???? ????? ????? ??? ???? ???? ??? ???? ???? ????? ??? ?? ??? ????. ??? ????? ?????? ?????. ??? ???? ??...

  1,99 €

 • ????? ????? ??????? ?? ???? ??????
  ebook
  Titulo del libro
  ????? ????? ??????? ?? ???? ?????? (ebook)
  ALBERT TEICHNER
  ??????????? ??????? ?????????? ? ?????????? ????????? ?? ?????? ??? ?? ??? ?????? ???? ??? ????? ?: ??????? ?? ???? ...

  1,99 €

 • DULCE SU SANGRE Y PEGAJOSO
  ebook
  Titulo del libro
  DULCE SU SANGRE Y PEGAJOSO (ebook)
  ALBERT TEICHNER
  Una máquina de taffy sobrevive a un holocausto nuclear y sigue siendo fuerte siete y medio millones de a&ntil...

  0,99 €