JOAN SALVADOR GAVINA
ebook

JOAN SALVADOR GAVINA (ebook)

Editorial:
B DE BOOKS
ISBN:
9788490690673
Formato:
Epublication content package
DRM
Si

"El clàssic de la literatura espiritual moderna, que segueix conquistant generació rere generació, ara té un final que li atorga unaperspectiva inesperada.

Hi ha qui obeeix les seves pròpies regles; qui troba un especial plaer en superar-se a si mateix; qui eperspectiva inesperada.

Hi ha qui obeeix les seves pròpies regles; qui troba un especial plaer en superar-se a si mateix; qui endevina el que està més enllà del que veuen els seus ulls; qui prefereix volar a comprar i menjar. Tots ells faran amistat duradoraamb Joan Salvador Gavina.

Hi haurà també els qui volaran amb Joan Gavina per llocs plens d'encant i aventura, i gaudiran com ell d'una lluminosa llibertat. Per a uns i altres serà una experiència inoblidable.

Joan Salvador Gavina, l'obra més cèlebre de Richaruna lluminosa llibertat. Per a uns i altres serà una experiència inoblidable.

Joan Salvador Gavina, l'obra més cèlebre de Richard Bach, ha estat traduïda a més de trenta idiomes, ha venut més de trenta milions d'exemplars, ha estat portada al cinema i ha inspirat obres musicals.

Il·lustrat amb les fotografies originals de Russell Munson i altres inèdites."

Otros libros del autor